fredag 23. september 2011

Hverdagene går, og plutselig har Iben rundet to måneder, og snart tre. Skulle ha skrevet så mye om hvordan Sanna og Iben er - hvordan de utvikler seg og vokser, men jeg har vært litt i pausemodus.

Sanna har blitt så stor! Både i rollen som storesøster og med språket som stadig utvikles. Samtalene rundt kveldsmaten inneholder mer og mer. Små glimt fra dagen hennes og hva hun tenker på.

"Sanna er glad, mamma er glad, pappa er glad og Iben er glad.. Alle er glade" er en strofe som ofte dukker opp.

"Det er ikke lov å slå her, mamma. Jeg må bare være snill" kommer frem etter en dag med alvorsprat.

"Mett i magen, bæsje på do!" etter kveldsmaten er ferdig.

"Jeg er våken, mamma" når hun må legge seg og ikke følte seg helt ferdig med dagen.

Hun synger alt fra "Alle fugler små de er" til "Kasper, Jesper og Jonathan" dagen lang, og har fått mikrofon av pappaen som er koblet til gitarforsterkeren. Det er litt lyd i hjemmet om dagen ;)

Iben følger med på det som skjer, og er liksom bare med oss andre. Hun har funnet sin plass i familien, og trives med det. Det er ikke langt mellom smilene, og det er deilig å våkne med den lille smilende koseklumpen inntil seg om morgenen.

Det går så utrolig fort denne gangen! Det er et privilegium å få et barn hvor alt er helt normalt og ukomplisert. Kanskje har det noe med at vi er roligere å gjøre. Uansett så er det veldig deilig.

Hun prater med oss med golydene sine, og har begynt å snu seg rundt på siden. Hun har også begynt å ta i lekene sine. Sanna synes det er veldig stas at hun kan underholde henne og får smil tilbake :)

Her er noen bilder av jentene..


God helg!

2 kommentarer:

 1. Hei igjen :-)
  Bare ett lite tips :

  Barneboden trekker Gavekort på 200,- kr
  Ny sjangse - Hver måned
  ALLE som har link til www.barneboden.no på bloggen sin er med i trekningen :-)
  Se mer info : http://barneboden.blogspot.com/
  eller på Facebook

  Vil du være med ?
  de har litt klær til dame også :-)

  SvarSlett