fredag 18. februar 2011

Sannas rom

Det er fortsatt mye som kan forbedres før Sanna har drømme-barne-rommet, men siden vi tenker at denne leiligheten er "midlertidig" inntil vi får råd til drømmehuset (som kan ta noen tiår), er det begrenset hvor mye jeg vil gjøre.


Det lille jeg har gjort er å pusse opp min gamle settekasse, altså malt den gul. Tidligere var den trehvit med fine pusekatt-klistermerker inni.. Rundt den har jeg hengt opp klister-tapetet hennes. Detmåtte flyttes opp et hakk i forige uke da hun fant ut hvor moro det var å plukke dem ned. Inni er det et sammensurrium av mine gamle sette-ting og et par av hennes egne.Jeg fikk symaskin fra foreldrene mine til jul, og i går invidde jeg den med å sy en pute. Puten til høyre er fra Blafre, mens den til venstre er signert meg selv. Ble ganske fornøyd når jeg ser på den fra avstand... ;)

Bildet til høyre har jeg fått av en god venn av familien, Merete. Det er tatt av dr. Mohammad Afzal da han var i Kashmir med Leger uten grenser. De fire barna sitter ute i kuldegrader uten sko, og holder tett rundt hverandre. Et utrolig sterkt bilde. Det andre er et silkemaleri av en elefant som Sannas onkel Kristian kjøpte til henne i India. Vi digger elefanter!
Livet er fylt av kontraster, og bildene er gode påminnelser om det.

Nå tar vi helg, og asiatisk/italiensk aften står for tur. Vi skal lage kylling satay og vårruller fra bunnen av, og til dessert blir det hjemlaget tiramisu - den beste! Å, som jeg gleder meg :)

God helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar